Jan Romein en de middeleeuwse geschiedschrijving in de Noordelijke Nederlanden (s.n., 1982)
Overdr. uit : Theoretische Geschiedenis / Instituut voor Theoretische Geschiedenis, Universiteit van Amsterdam. - Amsterdam. - Jrg. 9, nr. 3 (1982). - p. 231-245.