Pion . serwis informacyjny Komisji Zakładowej NSZZ "Solidarność" Kombinat Bud. Gliwice, no. 9, 1981 - [ed.] Zenon Patralski, ill. E.A. Krzyształowski (KZ NSZZ "Solidarność" przy Komb. Budowlanym, 1981)
Creation and circulation: For trade-union internal use