Orgaan van den Bond van Technische Ambtenaren in 's Rijks-(overheids)dienst. . BTA : orgaan van den Bond van Technische Ambtenaren in Overheids- en in Semi-overheidsdienst
Vanaf 16(1934) o.d.t.: BTA. Orgaan van den Bond van Technische Ambtenaren in Overheids- en in Semi-overheidsdienst. - Vanaf (1980) o.d.t.: BT-Attent. Officiele uitg. van de Bond van Hogere en Middelbare Technische Ambtenaren (BTA), aangesloten bij het Ambtenarencentrum.