Biuletyn Informacyjny Zarządu Fabrycznego NSZZ "Solidarność" w Zakładach Mechanicznych "Ursus" . no. 15, 1981 - [ed. committee] (ZF NSZZ "Solidarność" w ZM "Ursus", 1981)
Creation and circulation: For trade-union internal use