Propegandistencursus - Hahn, Albert
Titel prent: Een eisch des tijds : te Berlijn zal een spreekcursus voor regeerende vorsten geopend worden. Keizer Wilhelm wordt leeraar. Personen v.l.n.r.: ?, Wilhelm II, ?, Edward VII, Nikolaj II, ?, Franz Joseph I.