Advies over de voortzetting van een centraal stimulerend en coöordinerend beleid ten aanzien van de produktiviteitsbevordering. Uitgebracht aan de Staatssecretaris van Economische Zaken (Sociaal-Economische Raad, 1961)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad, 1961, 9.