Interview met kardinaal Willebrands na zijn terugkeer uit Zuid-Afrika, oa. over visie Raad van Kerken op gebruik geweld in Zuid Afrika - Twist, Kees van.
Interview met kardinaal Willebrands na zijn terugkeer uit Zuid-Afrika, oa. over visie Raad van Kerken op gebruik geweld in Zuid Afrika.