Wat is de betekenis van de budgetstatistieken? (Nederlandse Huishoudraad, Werkcomité doelmatige inkomstenbesteding, 1955)
Oorspr. uitgave is van 1951 als nummer 4 van de serie Doelmatige Inkomstenbesteding.