Werkbezoek aan nieuw type woonwagen in Clinge door leden van de gemeente H.I. Ambacht. Namen aan de achterzijde vermeld. Derde van rechts Leny Terpstra van het Landelijk Overleg Woonwagenvrouwen (LOWV) - Kooyman, Wim
Werkbezoek aan nieuw type woonwagen in Clinge door leden van de gemeente H.I. Ambacht. Namen aan de achterzijde vermeld. Derde van rechts Leny Terpstra van het Landelijk Overleg Woonwagenvrouwen (LOWV).