Sociale verzekering : . Doc Org
Sinds 46(2001) met de titel: Doc Org. - Ook o.d.t.: Documentatie orgaan sociale verzekering. VOORTZETTING VAN: Documentatie-orgaan van de Vereniging van Raden van Arbeid (ZK 30915).