Demonstratie van SJ tegen De Gaulle voor vrijlating leden Jeunesse Communiste Révolutionnaire. Serie van 6 foto's - Sonneveldt, Ton,
Demonstratie van SJ tegen De Gaulle voor vrijlating leden Jeunesse Communiste Révolutionnaire. Serie van 6 foto's.