De rode vlag : . De rode vlag : maandblad van de Bond van Nederlandse Marxisten-Leninisten
Vanaf (1969) met ondertitel: Maandblad van de Bond van Nederlandse Marxisten-Leninisten (BvNML). - Vanaf (1972) voortzetting van: Rode jeugd ML (ZF 30493). - Voor suppl. zie: Rode vlag extra; Rode vlag/RV informatie. Literair suppl. (ZK 33209). - Vanaf (1987): Uitg. van de Kommunistische Arbeidersorganisatie Marxistisch-Leninistisch (KAO-ML).