Inhuldiging van de Frank van der Goesstraat in aanwezigheid van (v.l.n.r.) Marie van der Goes-Koens, Francisca Tromp de Haas-van der Goes, Ir. Frank Tromp de Haas
Inhuldiging van de Frank van der Goesstraat in aanwezigheid van (v.l.n.r.) Marie van der Goes-Koens, Francisca Tromp de Haas-van der Goes, Ir. Frank Tromp de Haas.