Prae-adviezen over: De verzekering tegen de geldelijke gevolgen der werkloosheid. [Door C.A. Verrijn Stuart, Ch. Raaijmakers, H.B. Greven en D.O. Engelen] (Enschede, 1897)
Vereeniging voor de Staathuishoudkunde en de Statistiek.