Verslag van het internationaal congres van spoorwegpersoneel, geh. te Zürich op 14 Augustus 1893. Alsmede overzicht van de beweging van het spoorwegpersoneel in Europa. Vrij vert. door Lexis ("Exelcior")
Uitgeg.: Nederlandsche Bond voor Spoor- en Tramwegpersoneel "Steeds Voorwaarts"