Mars van San Francisco naar Moskou met een beroep op wederzijdse ontwapening. In Krasnapolsky. Serie van twee foto's. Applaus voor en afscheid van de Nederlandse deelnemers - Buter, Hans,
Mars van San Francisco naar Moskou met een beroep op wederzijdse ontwapening. In Krasnapolsky. Serie van twee foto's. Applaus voor en afscheid van de Nederlandse deelnemers.