Egyetemes történelem : első rész . ideiglenes tankönyv - Hahn István, Harmatta János, Szabó Árpád, Telegdi Zsigmond munkája. Zsigmond László és P. Zsigmond Pál közreműködésével.. (Tankönyvkiadó, 1951)
Hungary, - 476