Viering van het 25jarig-jubileum in Musis Sacrum te Arnhem met zittend het hoofdbestuur met v.l.n.r. Elkerbout, Hordijk, Grotenhuis, Markering, Wetselaar en Post (1926)
Viering van het 25jarig-jubileum in Musis Sacrum te Arnhem met zittend het hoofdbestuur met v.l.n.r. Elkerbout, Hordijk, Grotenhuis, Markering, Wetselaar en Post.