Haarlemsch dagblad : . Haarlems dagblad
Onder 'varia' wordt verstaan: stukken betreffende abonneeverwerving en advertentiewerving, bijzondere uitgaven, knipsels en overige documentatie. Vanaf (1883) o.d.t.: Haarlem's dagblad... - Vanaf (1945) o.d.t.: Haarlems dagblad. - Ook met ondertitel: Oprechte Haarlemsche courant. - Voor zondagsblad zie: Geïllustreerd... (ZF 65504). Tussen (1942):4/5 en (1945):5/4 o.d.t: Haarlemsche courant... (PM 16765). Voor zondagsblad zie: PM 66163.