De industrialisatie in Nederland tussen 1850 en 1914. Met een ten geleide van W.J. Wieringa (Socialistische Uitgeverij Nijmegen, 1976)
Met bibliogr., grafn, reg. en tabn. With English summary. Fotomechanische herdruk van de uitg.: Amsterdam, Scheltema & Holkema, 1968.