Programma: 19 januari De Wijze Geit; 21 januari Candy Dulfers Funky Stuff; 29 januari Ice T & The Rhyme Syndicate; 29 januari La volupté pastorale
Programma: 19 januari De Wijze Geit; 21 januari Candy Dulfers Funky Stuff; 29 januari Ice T & The Rhyme Syndicate; 29 januari La volupté pastorale.