Met los bijschrift. Uit: archief F. Domela Nieuwenhuis, map VI e, nr. 66. Tekening naar karikatuur in Uilenspiegel (Call number BG C1/120)
Met los bijschrift. Uit: archief F. Domela Nieuwenhuis, map VI e, nr. 66. Tekening naar karikatuur in Uilenspiegel (Call number BG C1/120).