Arbeidsduur in Nederland. Rapport eener enquête gehouden door de Sociaal-Democratische Studie-Club : (Boehmert, 1905)
Separatabdruck: Kritische Blaetter fuer die gesamten Sozialwissenschaften. - Dresden. - (1905):Okt. ; p.429-431.