Arbeidsbureau en arbeidsleven. Gedenkboek uitgegeven bij de herdenking van 40 jaren openbare arbeidsbemiddeling in stad en provincie Groningen, 1907- 1947. [Met voorw. van W. Drees (Sr.). Met bijdrn van W. van der Mast, J. Linthorst Homan, S.C. Bakker e.a.] (Dijkstra's Drukkerij, 1948)
Met afbn, krtn, prtn, reg. en tabn.