Anarcho-syndikalisme (Anarchistiese Uitgaven, 1980)
1e uitg. : Amsterdam : Gemengd Sindikalistiese Vereniging , 1927 en Anton Constandse . Syndikalisme en bedrijf. Uit : Grondslagen van het anarchisme. Rotterdam : F.A.N. .. , 1938. p. 120-123, 128-131