De misdadige woeling van Seret - Hahn, Albert,
Twee afbeeldingen. Titel prent van bovenste afbeelding: De misdadige woeling van Seret : de bladen melden: "Tegen het anti-revolutionaire kamerlid Seret is een aanklacht ingediend wegens mishandeling van een deurwaarder. Titel prent van de onderste afbeelding: O God, petroleum! Nu komt spoedig de kompagnie en dan... wee onze vrouwen en kinderen! (Naar Simphia).