1e Catalogus supplement eener bibliotheek over armwezen toebehoorend aan de Evangelisch-Luthersche Diaconie te Amsterdam
Ingeb. bij: Catalogus van eene bibliotheek over armwezen toebehoorende aan de Evangelisch-Luthersche Diaconie te Amsterdam.