PvdA congres 10-12 april 1975 RAI Amsterdam. V.l.n.r. Peper, Vredeling, Joop den Uyl, Liesbeth den Uyl, Reuvekamp - Bagen, Arthur (1975)
PvdA congres 10-12 april 1975 RAI Amsterdam. V.l.n.r. Peper, Vredeling, Joop den Uyl, Liesbeth den Uyl, Reuvekamp.