Kolkman in de schatkist, Cool geheel rechts. Tussen hen in Wentholt. Uit: Hollandsche Revue - Hahn, Albert, (1910)
Kolkman in de schatkist, Cool geheel rechts. Tussen hen in Wentholt. Uit: Hollandsche Revue.