Wolna Droga . biuletyn informacyjny śląskich kolejarzy, no. 16, 1981 - Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność", [ed. Zbigniew Regulski, Stanisław Górski, I. Golus] (NSZZ "Solidarność" Śl. DOKP, 1981)
Creation and circulation: For organizational use