Nederland voor een vrij Zuid-Afrika - Lohuizen, Kadir van,
Tentoonstelling, geproduceerd door het Komitee Zuidelijk Afrika (KZA), Amsterdam in het kader van de gelijknamige campagne waarin het KZA middels haar Bevrijdingsfonds geld inzameld voor de wederopbouw van het ANC (1990-1992).