Programma: Vondelpark Openluchttheater: 7 augustus: zigeunerorkest Tucsi, Mammoet; 8 augustus: Embryo; 9 augustus: Circo Avapore; 10 augustus: Gary Goldschmeider; 11 augustus: C-Cat Trance, Exotica Tropical, Ruben Salas y su Orquestra (1985)
Programma: Vondelpark Openluchttheater: 7 augustus: zigeunerorkest Tucsi, Mammoet; 8 augustus: Embryo; 9 augustus: Circo Avapore; 10 augustus: Gary Goldschmeider; 11 augustus: C-Cat Trance, Exotica Tropical, Ruben Salas y su Orquestra.