"Dragen het leerlingwezen, de K.M.B.O. en de C.J.W. bij tot het verhogen van de kansen van jongeren op de arbeidsmarkt?" (Muiser, 1986)
Scriptie part-time personeelswerk, Academie "De Horst", Driebergen.