Prae-adviezen over de vragen: Welke maatregelen dienen te worden genomen ter verhoging van de productiviteit? [...]. Met medew. van T.J. Bezemer (Nijhoff, 1951)
Met bibliogr., grafn en tabn. Vereniging voor de Staathuishoudkunde.