In het gebouw van het P.A.S. te Amsterdam. Achter de tafel rechts: Roland Holst; links van haar: Sneevliet. Uit: Roode Hulp, 1927, nr.5 (1927)
In het gebouw van het P.A.S. te Amsterdam. Achter de tafel rechts: Roland Holst; links van haar: Sneevliet. Uit: Roode Hulp, 1927, nr.5.