Bovenaan staat dat de tekening moet worden gebracht naar de boekdrukkers Masereeuw en Bouten, Geldersekade 117 (het eerste pand van "Het Volk") - Hahn, Albert
Bovenaan staat dat de tekening moet worden gebracht naar de boekdrukkers Masereeuw en Bouten, Geldersekade 117 (het eerste pand van "Het Volk").