Orgaan van den Bond van Technisch Personbeel bij den Post- Telegraaf- en Telefoondienst
Voortgezet als: Orgaan van den Centralen Bond van Nederlandsch Post-, Telegraaf- en Telefoonpersoneel (ZK 17080).