Onthulling van een plaquette op de gevel van de Nachtegaalstraat 37, ter nagedachtenis van Clara Meijer-Wichmann door burgemeester Vos
Onthulling van een plaquette op de gevel van de Nachtegaalstraat 37, ter nagedachtenis van Clara Meijer-Wichmann door burgemeester Vos.