Nota inzake het goederenvervoer in de steden. [... . Samengest. door de gezamenlijke wegvervoerorganisaties op het gebied van het goederenvervoer] (Algemene Verladers- en Eigen Vervoerders Organisatie enz., 1966)
Bibl.