Afscheid en huldiging van Troelstra in Haagse dierentuin. Plaats van personen aangegeven op achterzijde foto - Leenheer, Corn.,
Afscheid en huldiging van Troelstra in Haagse dierentuin. Plaats van personen aangegeven op achterzijde foto.