Narodna republika Bălgarija. Istoričeska bibliografija. T. 3. 1953-1957. Sästav. P.G. Kănčeva-Edreva, D.D. Ivanov, N.V. Busse i dr (Narodna biblioteka Kiril i Metodij, 1970)
S ukaz. Zagl. str. na bălgarski i na ruski ezik. Stencil.