Kooperativa förbundet ekonomisk förening. Verksamheten 1973. Förbundets ordinarie regionstämmor äger rum tiden 14-16 maj 1974. Ordinarie förbundsstämma h&#xbf . lls i Stockholm 6-7 juni 1974.; (AB Egnellska Boktryckeriet, 1974)
Med avbr, grafr, prtr, regr och tabr.