Prae-adviezen over de vragen: Leidt het streven naar arbeidsbesparing in het huidige productie-proces tot een duurzame of een tijdelijke vermeerdering van werkloosheid? [...] [Van M.J.H. Cobbenhagen, Th. van der Waerden en C.J.P. Zaalberg] (Nijhoff, 1933)
Vereeniging voor de Staathuishoudkunde en de Statistiek.