Abdul Minty, directeur van de World Campaign against Military and Nuclear Collaboration with South Africa, legt een verklaring af tijdens een hoorzitting in Amsterdam - Boersma, Pieter,
Abdul Minty, directeur van de World Campaign against Military and Nuclear Collaboration with South Africa, legt een verklaring af tijdens een hoorzitting in Amsterdam.