II Zjazd Komunistycznej Partii Robotniczej Polski. (19.IX.-2.X.1923). Protokoły obrad i uchwały. Przygot. do druku i opatrz. wstȩpem: G. Iwański, H. Malinowski i F. Świetlikowa ("Ksia̧żka i Wiedza", 1968)
Z il-mi i indeks-mi.