Očerki istorii kommunističeskoj partii Turkmenistana. Pod red. O.O. Šichmuradova i A.A. Rosljakova (Turkmenistan", 1965)
S bibliogr. Institut istorii partii pri CK KP Turkmenistana. - Filial instituta marksizma-leninizma pri CK KPSS.