70 lat ruchu ludowego. Materiałly z sesji naukowej zorganizowanej przez ZHRL przy NK ZSL dn. 22-24. XI. 1965. Pod red. J.R. Szaflika. [Z współprac. H. Brodowskiej, J.R. Szaflika, Cz. Wycecha i in.] (Ludowa Spółdzielnia Wydawnicza, 1967)
Z indeks-mi i tab-mi. Zakład Historii ruchu ludowego przy NK ZSL.