Jean Jaurès. De mensch, de denker, de socialist. Met een inl. van W.H. Vliegen en een brief van A. France. Vert. [uit het Fransch] door A. de Rosa (Querido, 1915)
Anatole France is pseud. of Jacques Anatole Thibault.