Advertentie waarin een dienstbode wordt gezocht. Uit: De Courant. Algemeen nieuws- en advertentieblad - Raemaekers, Louis,
Advertentie waarin een dienstbode wordt gezocht. Uit: De Courant. Algemeen nieuws- en advertentieblad.