Kort verslag van de achtste vergadering van het office committee (dagelijks bestuur) van de Europese Regionale Organisatie van het I.V.V.V. gehouden te Brussel op 8 juni 1953 en ---- Verslag van de derde vergadering van de Regionale Raad der Europese Regionale Organisatie van het I.V.V.V. gehouden te Brussel op 9 en 10 Juni 1953
Stencil.